Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 208.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower "fried" rice
45min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Almond quinoa pastry
50 min
Hot turmeric apple cider
20min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Beetroot smoothie
10 dk