Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 208.7 mg
Alternatieve recepten
Thai noodle and seafood salad
50min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24小时 50 分钟
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable pilaf
1h
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min