Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g dried cranberries
- 50 g ruby port
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 sprig fresh sage, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 300 g rindless bacon rashers
- 20 g salted butter
- 500 g pork mince
- 50 g lupin flakes
- 1 egg
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 464 kJ / 110.4 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Cranberry and rosemary chutney
40min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Custard
10min
Crème brûlée
7 godz.
Beetroot salad
10min
Chicken velouté meal
40min
Aussie meat pies
2 Std.
Mushroom risotto
30min
Yoghurt dressing
10min
Béchamel sauce
20 min
Caprese hasselback chicken
40min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min