Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
16 portions

Ingrediënten

  • dried cranberries
    50 g
  • ruby port
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only, plus extra for garnishing
    1 sprig
  • brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • rindless bacon rashers
    300 g
  • salted butter
    20 g
  • pork mince
    500 g
  • lupin flakes
    50 g
  • egg
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh rosemary for garnishing
    1 - 2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 452.4 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 464 kJ / 110.4 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...