Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 279.2 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24hod. 50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Roasted eggplant
1h 35 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Vegetable pilaf
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Harvest nut roast with gravy
1h 30 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5 min
Vegan moussaka
1h 50min
Pumpkin tart
2h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min