Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 195.3 mg
Alternatieve recepten
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Mushroom stroganoff
20 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min