Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 195.3 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Pisco sour
10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
One whole cauliflower
45 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min