Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Parsnip and bean mash
25min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min