Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pieces lime zest, no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)
- 30 - 40 g bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters
- 1 tbsp flaked almonds
- 50 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 tsp avocado oil, plus extra for drizzling
- 1 garlic clove
- ½ tsp balsamic glaze, to taste
- 1 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 1 pinch salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.2 kJ / 255.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 341 mg
Alternatieve recepten
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
White fish and lemon risotto
30min
White balsamic reduction
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Asparagus and pea omelette
20 min