Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Mango salmon bowl
40 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 Min
Turmeric fish
30min
Asparagus and broad bean salad
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min