Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Nicoise Salad
1u. 15min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min