Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Prawn saganaki with feta
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Asian-style mussels
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spring greens with grapefruit
30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Scallops with pea purée
25min