Apparaten en accessoires
Watermelon and salmon ceviche stack
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (optioneel) to serve2 - 3 drops
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Duck and cherry salad
45min
Fattoush with grilled haloumi
5u.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Orange-brined turkey
29u. 45min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Scallops with pea purée
25min
Tuna poke bowl
1u.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Chimichurri
5min