Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar salad dressing
10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Scallops with pea purée
25min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Lemon caper butter
10 Min
Fresh fennel salad
10 Min