Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sicilian prawn salad
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Oysters Mignonette
5 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5 Min