Apparaten en accessoires
Watermelon and salmon ceviche stack
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (optioneel) to serve2 - 3 drops
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurt dressing
10min
Tzatziki
15min
Guacamole
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Middle Eastern planked salmon
1u. 40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Beurre blanc
15min
Tuna poke bowl
1u.
Lime coriander vinaigrette
10min
French dressing
5min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min