Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Steak Tartare
15 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 Min
Steak tartare
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Oysters Mignonette
5 Min