Compatibele versies
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sunday lamb roast
1j 55 menit
Orange-brined turkey
29u. 45min
Buffalo chicken wings
45min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min