Apparaten en accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
708.4 mg
Eiwitten
71.8 g
Calorieën
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Vetten
60.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Orange-brined turkey
29u. 45min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Baklava Cheesecake
Geen beoordelingen
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25u. 35min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4u. 20min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29u. 20min
Baked artichoke dip
35min
Thai beef salad
1u. 20min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5u. 15min