Compatibele versies
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Steak Tartare
15 min
Oysters Rockefeller
25 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Steak tartare
10 min