Compatibele versies
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 932.9 mg
Alternatieve recepten
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Parsnip and bean mash
25min
Turmeric fish
30min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min
Salmon en croute
50 min
Smoked salmon mousse
5min