Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g water
- 1 - 2 crayfish tails, uncooked (approx. 250 g with shell)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 2 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 570 kJ / 136.2 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 143.2 mg
Alternatieve recepten
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Lime and ginger dressing
30 min
Beef stock paste
3h
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Plum sauce
55min
Retro prawn cocktail
20 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min