Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
Alternatieve recepten
Scallops and prawns with XO butter
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Black tahini banana bread
1h 20min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min