Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
Alternatieve recepten
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Mint béarnaise
25min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Crayfish pâté
4h 45min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min