Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron arancini
25hod.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Tarte tatin
2 Std.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Chilli mussels with risoni
35 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 dk
Retro prawn cocktail
20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1sa 10 dk
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25 min
Smoked salmon mousse
5min