Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caesar salad dressing
10 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Blue Cheese Dressing
10 min
One whole cauliflower
45min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Scallops with pea purée
25 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Tzatziki dip
15min