Tomato and olive tapenade mini bruschette

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 portions

Ingrediënten

  • pitted black olives premium quality
    120 g
  • baby pickled capers
    1 tsp
  • anchovy fillet
    1
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    2 tbsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted
    1
  • tomatoes deseeded and cut into small pieces
    100 g
  • fresh basil leaves torn
    5 - 6
  • feta cheese crumbled, to serve
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 349 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 580.9 kJ / 138.3 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 10.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...