Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Oysters Mignonette
5 Min
Whipped Feta
35min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Black garlic and onion jam
55min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Scallops with pea purée
25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Grilled potato salad with pangrattato
40min