Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp sea salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp extra virgin olive oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.3 kJ / 473.1 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1466.2 mg
Alternatieve recepten
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 godz. 40 min
Beef stock paste
3h
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min