Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Chinese-style chicken
25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Quick herb paste
10min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Boulangère potatoes
1h 40min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min