Tomahawk steak with porcini mustard rub

Tomahawk steak with porcini mustard rub

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
4 portions

Ingrediënten

Porcini mustard rub
  • dried porcini mushrooms
    10 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • mustard powder
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
Tomahawk steak
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)
    1
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt flakes to season and sprinkle
  • garlic cloves unpeeled and bruised
    8
  • unsalted butter
    2 tbsp
  • fresh thyme
    3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1958.8 mg
Eiwitten 95.1 g
Calorieën 5151.6 kJ / 1231.3 kcal
Vetten 92.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 42.1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...