Apparaten en accessoires
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1958.8 mg
Eiwitten
95.1 g
Calorieën
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Vetten
92.6 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
42.1 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Creole jambalaya
1u.
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Lemon roast chicken
1u. 35min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Geen beoordelingen
Beef stock paste
3u.
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Jersey Beef
30min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1u.
Sticky pork belly with jasmine rice
1u.