Beetroot carpaccio with burrata

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions

Ingrediënten

Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Beets
  • water
    1800 g
  • raw beetroots
    800 g
  • ice cold water to cool
  • rocket
    60 g
  • burrata cheese torn into pieces
    250 g
  • pomegranate arils (optioneel)
    2 tbsp
  • pecan nuts (optioneel)
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 310.6 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 923.3 kJ / 220.7 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 11.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...