Apparaten en accessoires
Beetroot carpaccio with burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions
Ingrediënten
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (optioneel)2 tbsp
-
pecan nuts (optioneel)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
310.6 mg
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
923.3 kJ /
220.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
11.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hand Ripped Cabbage
20min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Lasagne with fresh spinach pasta
2u. 20min
Traditional minestrone
45min
Sicilian prawn salad
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1u. 55min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Aperol® Spritz
10min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Pea and mint soup
20min