Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white wine vinegar
- 80 g raw sugar, to taste (see Tips)
- 100 g sweet wine
- ½ tsp sea salt
- 5 allspice berries (see Tips and variations)
- 500 g ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)
- spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 2861.8 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 138.5 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 999.4 mg
Alternatieve recepten
Passionfruit gummies
1h 25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Wasabi mayonnaise
10min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Classic zabaglione
15min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Raw kibbeh
15min
Crème caramels
7h 45 min