Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sprig fresh sage, leaves only (approx. 5 leaves)
- 3 black garlic cloves (see Tips)
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 120 g
- Calorieën
- 4154.2 kJ / 992.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 98.7 g
- Verzadigd vet
- 62.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 258.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Temaki sushi (TM6)
1 godz. 40 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Retro prawn cocktail
20 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Garlic and herb butter
10 Min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Boiled Eggs
20 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min