Apparaten en accessoires
Sage and black garlic butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
120 g
Ingrediënten
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 120 g
Natrium
258.1 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Vetten
98.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
62.3 g
Koolhydraten
28.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Icing sugar
10min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Garlic and Herb Butter
1u. 10min
Classic trifle
4u.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Korean marinade
40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min