Apparaten en accessoires
Black forest Christmas yule log
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
66.8 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
34.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche buns with cheese
2u. 30min
Brioche slice with crumble
2u.
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27u.
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Peanut butter and jam doughnuts
2u. 40min
Granini slice
2u. 15min
Raspberry cloud
12u. 5min
Apricot Danish slice
40min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4u.
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Black forest pavlova stack
5u. 30min