Apparaten en accessoires
Black forest Christmas yule log
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
66.8 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
34.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tropical upside down pineapple cake
1u. 10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Choux pastry
1u.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28u. 15min
Triple treat ice cream cake
16u. 45min
Black forest cake
5u.
Hazelnut torte
3u. 15min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Chocolate mint thins
2u. 30min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Mango Swiss Roll
40min
Portuguese-style custard tarts
40min