Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 30 - 40 g caster sugar (optional)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
Apple and blueberry compote
- 1 apple, peeled, cored and cut into 12 wedges
- 20 - 40 g caster sugar
- 50 g water
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 774.8 kJ / 184.5 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Lemon curd (TM6)
15min
Quick porridge
10min
Custard (TM6)
15min
Caramelised red onion chutney
24h
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Coconut Yoghurt
32h 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Poached eggs with blade cover
30 Min