Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon and thyme oil
- 3 lemons, zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing
- 20 g fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing
- 500 g extra virgin olive oil
Mussel stock
- 10 g olive oil
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- 150 g dry white wine
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
Creamed Pāua
- 2 tbsp water
- 2 tsp cornflour
- 180 g pāua (see Tips)
- 10 g olive oil
- 1 eschalot
- 1 garlic clove
- salt, to season
- ground pepper, to season
- lemon juice, to taste
- fresh chives, chopped, for garnishing
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7503.3 kJ / 1786.5 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 164.7 g
- Verzadigd vet
- 39.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2057.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoa chutney
1h 15min
Afghan biscuits
25 Min
Melon smoothie bowl
50 Min
Rose Harissa
20 Min
Piccalilli
720h 35 min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Whitebait fritters
35 min
Mango yoghurt thick shake
5 Min
Feijoa jelly
27h 40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min