
Compatibele versies
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese cut into pieces
- 150 g salted butter cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276.9 kcal / 1162.9 kJ
- Eiwitten
- 3.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vezels
- 1 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Natrium
- 275.3 mg