Compatibele versies
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 275.3 mg
Alternatieve recepten
Mini chocolate cakes
50min
Cream cheese frosting
5min
Chocolate butter cream
10min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Cinnamon buns
3h 5min
20th anniversary ombré cake
4h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35 min