Apparaten en accessoires
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Voorbereiding. 20min
Totaal 28u. 15min
18 slices
Ingrediënten
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
273.2 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Vetten
33.2 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.6 g
Koolhydraten
51.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Cream cheese frosting
5 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Triple chocolate muffins
20 min
Chocolate butter cream
10 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Buttercream icing
5 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Better banana cake
45 min