Compatibele versies
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dark chocolate ganache
- 150 g pouring (whipping) cream
- 600 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces
Chocolate cake
- 185 g salted butter, softened, cut into pieces, plus extra to grease
- 275 g plain flour
- 450 g brown sugar
- 90 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 280 g warm water
- 90 g canola oil
- 1 ½ tsp instant coffee (see Tips)
- 3 eggs
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
- 195 g buttermilk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2207.5 kJ / 525.6 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 273.2 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Afghan biscuits
25min
Cream cheese frosting
5min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Chocolate butter cream
10min