Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 20 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7878.3 kJ / 1882.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 261.5 g
- Vetten
- 99.9 g
- Verzadigd vet
- 63.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 22.6 mg
Alternatieve recepten
Dark chocolate frosting
10min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Decadent dark chocolate brownies
1hod. 30min
American-style pancakes
40min
Buttercream icing
5min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Basic vanilla cupcakes
35min
Cream cheese frosting
5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28u. 15min
Basic chocolate cupcakes
40min