Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g unsalted butter, cut ino pieces, plus extra to grease
- 550 g Rapadura sugar or raw sugar
- 1 ¼ tsp baking powder
- 90 g Dutch cocoa powder, plus extra to dust
- 125 g plain flour
- 250 g dark chocolate (55% cocoa solids), broken into pieces
- 1 pinch sea salt
- 5 eggs, lightly beaten
- 5 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1751.1 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 63.4 mg
Alternatieve recepten
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
5 min
Basic chocolate cupcakes
40min
Dark chocolate frosting
10 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Chocolate butter cream
10 min
Basic vanilla cupcakes
35min
Too easy chocolate cake
50min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min