Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 100 g brown sugar
- 180 g plain flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g cornflakes
Chocolate icing
- 20 g unsalted butter
- 200 g icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 2 - 3 tbsp water
- walnuts, for decorating
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 852.3 kJ / 202.9 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 11.8 mg
Alternatieve recepten
Lolly cake
4 godz. 5 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Ginger slice
1h 35min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Cheese and bacon scones
35 min