Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- ½ vanilla bean, pod split (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 40 g caster sugar (optional)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 554.5 kJ / 132.5 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Custard
10 Min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5 min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
12hod. 30min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Custard (TM6)
15min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min