Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- ½ vanilla bean, pod split (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 40 g caster sugar (optional)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 554.5 kJ / 132.5 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Runny custard
15min
Custard (TM6)
15min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Custard
10min
Honeycomb
1h 30min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Fruity dream (TM6)
10min