Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- ½ vanilla bean, pod split (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 40 g caster sugar (optional)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 554.5 kJ / 132.5 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Pot-set plain yoghurt
12h
Lemon curd (TM6)
15 min
Fruity dream (TM6)
10 dk
Strawberry jam
55 min
Custard (TM6)
15 min
Custard
10 dk
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Yoghurt with red berry coulis
13sa 20 dk