Apparaten en accessoires
Lemon cupcakes with citrus syrup
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 portions
Ingrediënten
Cupcakes
-
white sugar60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter130 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
self-raising flour170 g
-
coconut milk180 g
-
water1000 g
Citrus dessert syrup
-
white sugar170 g
-
water15 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
desiccated coconut toasted or untoasted, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
181.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1045 kJ /
249 kcal
Vetten
13.2 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Peanut butter choc chip slice
1u. 15min
ANZAC biscuits
40min
Chocolate chip muffins
40min
Lemon cake
2u.
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Pull-apart sunshine bread
40min
Basic muffin mix
30min
Lemon and coconut blondies
40min
Simple butter biscuits
3u. 20min
Too easy chocolate cake
50min
Pikelets
35min