Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.3 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 425 g salted butter, softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
  • 6 egg whites, room temperature (approx. 200 g)
  • 250 g caster sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp vanilla bean paste

Voeding
per 800 g
Calorieën
17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Eiwitten
21.1 g
Koolhydraten
252.3 g
Vetten
345 g
Verzadigd vet
218.5 g
Vezels
0 g
Natrium
2998.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten