Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.2 128 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
800 g

Ingrediënten

  • egg whites room temperature (approx. 200 g)
    6
  • caster sugar
    250 g
  • salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
    425 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 800 g

Natrium 2998.8 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Vetten 345 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 218.5 g
Koolhydraten 252.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...