Apparaten en accessoires
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
800 g
Ingrediënten
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 800 g
Natrium
2998.8 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Vetten
345 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
218.5 g
Koolhydraten
252.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mini chocolate bundts
45min
Tempered chocolate
40min
Easy marshmallows
4h 25min
Chocolate butter cream
10min
Chocolate ganache
20min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Royal icing
5min
Buttercream icing
5min
Golden syrup butter
10min
Salted caramel sauce
40min
Cream cheese frosting
5min