Apparaten en accessoires
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
800 g
Ingrediënten
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 800 g
Natrium
2998.8 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Vetten
345 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
218.5 g
Koolhydraten
252.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Buttercream Icing
10min
Chocolate butter cream
10min
Lemon meringue tarts
25u. 30min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28u. 15min
Royal icing
5min
Buttercream icing
5min
Jalapeño honey butter
15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1u. 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.
Cream cheese frosting
5min