Apparaten en accessoires
Teriyaki sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
28 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
106.6 kJ /
25.4 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kewpie mayonnaise
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29u. 20min
Kimchi butter
1u. 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5u. 30min
Teriyaki salmon bao
1u. 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28u. 20min
Miso dressing
5min
Char siew sauce
10min
Shichimi togarashi seasoning
1u. 10min
Teriyaki chicken thighs
2u. 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min