Apparaten en accessoires
Teriyaki sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
28 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
106.6 kJ /
25.4 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Teriyaki chicken thighs
2u. 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1u.
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28u. 20min
French vanilla canelé
49u. 5min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
Sushi Rice
1u. 5min
Crispy Roast Pork Belly
4u. 25min
Homemade tallow or lard
25u. 15min
Kewpie mayonnaise
10min
Wonton wrappers
55min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Char siu bao pork buns
6u. 35min