Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g "00" pasta flour
- 150 g fine semolina, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 150 g pizza sauce
- 200 g mozzarella cheese, sliced
- 2 sprigs fresh basil leaves, roughly torn
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 471.1 kJ / 112.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 156.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Italian Easter bread
3h 50min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min
Greek pita breads
1h 15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Pizza in Bianco
1h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Pizza sauce
30 Min