Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 220 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 130 g filtered water
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 980 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 405.3 mg
Alternatieve recepten
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Rye sourdough baguettes
27hod. 20min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108u. 20min