Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g white sugar
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 egg yolk
- 40 g cold water
Filling
- 100 g dark chocolate chips
- 300 g pecan halves
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 80 g white sugar
- 80 g brown sugar
- 50 g pure maple syrup, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 3 egg yolks
- 1 tsp natural vanilla extract
- cream or ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3487 kJ / 830.2 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 43.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Spanish flan
7 godz. 55 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Chocolate volcanos
55 min