Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 60.9 g
- Verzadigd vet
- 33.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Honey crème caramels
25h 55min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Crème brûlée
7h
Fresh pasta dough
1h
Paris Brest
6h 40 min
Umami paste
5 Min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Caramelized Red Onion Chutney
24u.
Chocolate volcanos
55min
Traditional crème brûlée
25 Std.