Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 135.6 g
- Vetten
- 132 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2363.8 mg
Alternatieve recepten
Meringues
5h
Pavlova
6h
Chocolate sauce
20 min
Chocolate ganache
20 min
Choux pastry
2h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Traditional crème brûlée
25h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Lemon curd (TM6)
15 min
Caramel sauce
1h 30min
Butterscotch sauce
10 Min
Chocolate volcanos
55min