Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 150 g Granita™ biscuits (see Tips)
- 40 g caster sugar
Cheesecake
- 250 g caster sugar
- 1000 g cream cheese, softened
- 4 eggs
- 2 tbsp cornflour (see Tips)
- 200 g sour cream
- 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
Strawberry sauce
- 250 g fresh strawberries, trimmed and cut into halves
- 30 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2417.8 kJ / 575.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 43.1 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 375.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry and peach loaf
1sa 55 dk
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Cheesecake
3h 15min
Scroll bundt cake
2h 40min
Mini chocolate cakes
50 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Cheesecakes in jars
4h
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min