Apparaten en accessoires
Traditional crème brûlée
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u.
6 portions
Ingrediënten
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna cotta
6u. 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Beurre blanc
15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Waffle cones
35min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Salted caramel sauce
40min
Gratin dauphinois
50min
Meringues
5u.
Dani Valent's Basque cheesecake
2u. 10min