Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 40.9 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.3 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Panna cotta
6h 15 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Choux pastry
2 godz.
Béarnaise sauce
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Raspberry soufflés
1h 35min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Salted caramel sauce
40min