Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 eggs
- 1000 g cream cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g white sugar
- 500 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- fresh cherries or berries, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1294 kJ / 308.1 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Rosewater madeleines
30 min
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min