Apparaten en accessoires
Dani Valent's Basque cheesecake
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
12 portions
Ingrediënten
-
eggs7
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
white sugar350 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
plain flour30 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
58.7 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
1294 kJ /
308.1 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème caramels
7u. 45min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Traditional French chocolate canelé
49u.
Hojicha Canelé
1u. 20min
Choux pastry
1u.
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Plum brioche buns
2u. 30min
Crème caramel (flan)
5u. 30min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Japanese Cheese Tarts
1u. 55min
Cotton soft Japanese cheesecake
1u. 45min