Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, to grease
- 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs, separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water, to bake
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.3 kJ / 376.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 175.7 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Portuguese-style custard tarts
40 dk
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 dk
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.