Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 530 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
8 portions

Ingrediënten

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 175.7 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Vetten 26 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...