Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown sugar
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
Bundt
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 150 g pitted dates
- 300 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 170 g self-raising flour
- 35 g desiccated coconut
- 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.3 kJ / 317.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 256.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Soft date cake with walnuts
1h 10 min
Almond shortbread biscuits
2u. 10min
Apple tea cakes
1h 10 min
Apricot Danish slice
40 min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Jamaican style ginger cake
1h 20 min
Portuguese-style custard tarts
40 min