Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown sugar
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
Bundt
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 150 g pitted dates
- 300 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 170 g self-raising flour
- 35 g desiccated coconut
- 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.3 kJ / 317.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 256.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jamaican style ginger cake
1h 20 min
Zebra bundt
1h 10 min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Rosewater madeleines
30 min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Almond and pear tart
40 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Brown sugar kumara cake
1h 25 min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min