Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, to grease
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 30 g dark chocolate
- 400 g pouring (whipping) cream
- ½ tbsp caster sugar
- ½ tsp vanilla bean paste
- 4 tbsp Kirsch
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1603 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed chocolate and prune puddings
1óra 30p
Falernum syrup
48 Std. 20 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Black forest cake
5h
Quick fruit cake
2h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Feijoa celebration cake
1óra 30p
Coconut butter cake
1óra
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Apple sponge pudding
1h 20min
Café-style banana bread
1h 45min