Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, to grease
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 30 g dark chocolate
- 400 g pouring (whipping) cream
- ½ tbsp caster sugar
- ½ tsp vanilla bean paste
- 4 tbsp Kirsch
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1603 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic lemon tart
3h 10min
Cream cheese frosting
5min
Sticky date pudding
1h 30min
Lamingtons
1h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Raspberry soufflés
1h 35min
Lime meringue tartlets
2h 40 min
Banoffee tartlets
1h 45min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Black forest pudding
1h 15min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Black forest cake
5h