Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, to grease
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 30 g dark chocolate
- 400 g pouring (whipping) cream
- ½ tbsp caster sugar
- ½ tsp vanilla bean paste
- 4 tbsp Kirsch
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1603 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Apple frangipane tart
1h 20 min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2 godz. 40 min
Black forest cake
5h
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Mini French apple cakes
1sa 35 dk
Jaffa madeleines
30 min
Coconut butter cake
1h
Mango and labne slice
28 Std.
Classic lemon tart
3h 10min