Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, to grease
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 30 g dark chocolate
- 400 g pouring (whipping) cream
- ½ tbsp caster sugar
- ½ tsp vanilla bean paste
- 4 tbsp Kirsch
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1603 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Almond shortbread biscuits
2h 10min
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Chocolate caramel bars
1hod. 40min
Buttermilk scones
35 Min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Portuguese-style custard tarts
40 Min