Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 50.1 mg
Alternatieve recepten
Salted caramel and chocolate cake
1hod. 45min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Almond toffees
1hod. 45min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Classic Polish 'tort'
2h 25 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24小时 25 分钟
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Brandy snaps
30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Lamington swiss roll
25h 40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min