Apparaten en accessoires
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Voorbereiding. 40min
Totaal 9u.
8 portions
Ingrediënten
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
58.7 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Vetten
43.6 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
41.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Raspberry Ripple Ice Cream
12u. 45min
TM7 Demo (NZ)
1u. 30min
Raspberry and basil sangria
40min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Slow-cooked lamb Madras
2u. 15min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8u. 50min
Boba Cheesecake
6u. 45min
Tequila kiwi smash
5min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Lemon meringue ice-cream cake
13u. 15min