Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 9u.
8 portions

Ingrediënten

Berry liqueur coulis
  • sugar
    80 g
  • fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)
    200 g
  • liqueur berry flavoured
    45 g
Ice cream layer
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    120 g
  • egg whites
    3
  • icing sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Chantilly cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    200 g
  • icing sugar
    30 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 58.7 mg
Eiwitten 4.7 g
Calorieën 2419.2 kJ / 578.2 kcal
Vetten 43.6 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 26.7 g
Koolhydraten 41.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...