Apparaten en accessoires
Plum sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
28 portions
Ingrediënten
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
313.7 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
353.1 kJ /
84.1 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
19.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 h
Fruity pear mince tarts
2 h 30 min
Chilli and apple jelly
4 h 15 min
Coleslaw
10 min
Basil pesto
10 min
Guinness beef pies
2 h 15 min
Quick beetroot relish
40 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 h
Rich tomato relish
2 h 15 min
Sweet chilli sauce
1 h 5 min
Plum and cherry paste
5 h 15 min
Citrus marmalade
2 h 20 min