Compatibele versies
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wholemeal self-raising flour, plus extra to dust
- 250 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757.5 kJ / 181.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 272.5 mg
Alternatieve recepten
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Mini chicken kyivs
45min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 Std. 5 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Vegetarian Pizza
Geen beoordelingen
Banana and oatmeal energy bars
35min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min