Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 Std.
Quinoa tabouli
12h 40min
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Vegan walnut and black bean burger
4ωρ. 40 λεπτ.
Lentil and mint salad
3óra 55p
Risotto verde
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min