Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Polenta zucchini slice
2h 10min
Risotto verde
45min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Gnocchi
1h 40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Ricotta gnocchi
2h
Ravioli with zucchini sauce
35 Min