Apparaten en accessoires
Rosemary and thyme polenta chips
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
2 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
162.6 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Vetten
13.5 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
40.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sugar-free salted peanut butter fudge
2hod. 10min.
Polenta zucchini slice
2hod. 10min.
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min.
Ricotta and polenta chips
2hod. 20min.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min.
Nutty pancakes with stone fruit compote
1hod.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Asparagus risotto
40min.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1hod.
Falafel with beetroot hommus
20min.
Gnocchi
1hod. 40min.