Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g water
- 3 tsp dried instant yeast or 30 g fresh yeast
- 1 - 1 ½ tsp sea salt
- 300 g spelt flour
- 450 g baker's flour
- 45 g extra virgin olive oil
- sesame seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674.5 kJ / 160.6 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 173.3 mg
Alternatieve recepten
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Five seed bread
1h 50min
Rustic bread
2 Std.
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Spelt bread
26h
Rye loaf
40min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Home-style soda bread with spring onion
1 Std.
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Flat bread
25min
Basic bread
1h 35min