Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 titanium strength gelatine leaf
- 300 g water, plus extra for soaking
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 90 g raw sugar
- 100 g blanched almonds
- 100 g fresh mixed red berries (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1083.8 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 12.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
British spice rub
5min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Curried almonds
25min
White balsamic reduction
40 min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Coleslaw
10min
Apple sauce
20 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5óra 15p
Fruit coulis
10min