Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp ground ginger
Toffee syrup
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 100 g brown sugar
Mascarpone cream
- 100 g gingerbread biscuits, or gingernut biscuits
- 350 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 - 2 tsp ground ginger
- 2 bananas, peeled and cut into slices, for garnishing
- 2 nectarines, stones removed and cut into slices, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 188.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry and rosemary chutney
40min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Classic chocolate fudge
3h 10 min.
White chocolate fudge
3h 10 min.
Coconut lime spritzer
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Red and green Christmas shortbread
2u. 20min
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Gingerbread biscuits
2u. 20min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Almond addiction
1h